Mvc

Var på mvc igår igen, & bebisen har fortfarande inte fixerat sig, dom tror att det kanske kan bero på att den har navelsträngen runt halsen så att det är den som hindrar bebisen att komma ner i bäckenet =/ Men det fanns inte så mkt att göra, det var bara att invänta min förlossning nu & åker den inte ner i bäckenet när mitt förlossningsarbete startar  så slutar det me kjejsarsnitt & det vill jag absolut inte!!!! Det är verkligen det ända jag är livrädd för, jag orkar inte me att ligga där & inte kunna röra sig på flera dagar =/ Men men får hoppas på att dom har fel & att bebisen kommer ut naturliga vägen. Min barnmorska undersökte mig också & sa att min kropp redan har börjar förbereda sig på förlossning så hon trodde att jag kanske skulle gå klart 40 veckor men absolut inte mer, fast det tror jag! För mig känns det som att bebisen kommer hålla sig inne ända till januari, jag tror till & med att dom kommer få sätta igång mig, för jag har absolut inga förvärkar eller känningar överhuvutaget, det ända jag har är sammandragningar så jag tror inte att bebisen är på väg ut! Det är ju bara 8 dagar kvar tills den är beräknad. Och även om jag har fel så hoppas jag iaf att den håller sig inne till efter julafton för jag vill verkligen inte ligga på bb då, jag är som ett litet barn när det gäller julafton, då vill jag vara hemma hos mamma & mysa & vänta på tomten  hela dagen :)

I morgon fyller jag 20 också så då kommer det massa släktingar hit & ska fika & lite vännner på lördag :)
Fredrik är ledig ända tills på måndag nu så det ska bli skönt att få ha honom hemma lite, han är ju borta så himla mkt! Idag ska vi kanske åka & köpa en ny skoter till han, Han måste tydligen ha en värre än den han har för han ska tävla i vinter.. Jag & bebis får väl följa me & hejja på pappa :) haha ..

Neej nu ska jag ta fram lite fika för farmor kommer idag istället för i morgon så hon får ingen tårta för den är inte klar än :) Mormor håller på & bakar den för fullt nu =)

ha det bra  mina vänner

MVC

Kom nyss hem från mvc, våran envisa lilla bebis har inte fixerat sig än, men det är inte säkert att den gör det heller fören mina värkar kommer igång. Gjorde ultraljud för att kolla hur den låg & den ligger iaf med huvudet neråt så det var ju skönt. Gjorde även gyn-undersökning & då visade det sig att jag redan var öppen 1 centimeter, så hon retade lite till där så får vi se vad som händer . Jag har verkligen världens bästa barnmorska, hon är så förstående & hon tyckte att bebisen kunde komma nu om den ville. Allt såg så bra ut =) Men som sagt var, jag tror nog inte att bebisen kommer än iaf, det bara känns så långt borta just nu. Men men den kommer när den kommer :)


Vecka 38


Bebisen - Nu är bebisen ca 47 cm lång och väger 3,1 kg. Nu förbereder bebisen sig på att födas. En normal graviditet brukar vara 37 till 42 veckor. Det är barnet som bestämmer när det vill komma ut. Ca 4 procent av alla barn i Sverige föds förre vecka 38 och lika många efter vecka 42. Ungefär 92 procent föds inom den normala perioden.

Du - Bebisen fortsätter att växa och det kan även du göra. En del ökar med 20 till 25 kg under graviditeten och andra mindre eller mer. Din livmoder är ca 34 till 36 cm. Ha dina favorit kläder på dig, något som inte sitter åt. Tänk på din hållning, en del lutar sig bakåt för att kompensera sin framtunghet, det kan göra dig lite extra klumpig. Försök att hitta en sovställning som passar dig, sover du för lite kan du lätt känna dig deppig.


Underbar kväll =)

Jag har verkligen världens bästa pojkvän.
Först det där gulliga i morse & inte nog me det, när han kom hem från jobbet hade han med sig tre jätte fina röda rosor me vitt frost på som såg ut som snö :)
Sen åkte vi till rättvik & åt på sjövillan, satt där flera timmar, först förrätt & varmrätt sen satte vi oss framför brasan i soffan dom hade där & åt dessert, det var så grymt mysigt, efter det åkte vi & bowlade & det gick faktiskt skit bra fast jag är höggravid, det trodde jag inte men det gick fint som fisken , fick ont på slutet bara men det var det värt :) Min kväll har verkligen varit helt underbar & jag är så lycklig me denna karl.

Nu ska vi spela ett parti monopol sen ska vi krypa ner i sängen & bara njuta av varandra =)

ha en toppen helg mina vänner för det ska jag ha.

Fredrik min kärlek till dig går inte att beskriva me ord!


Våran dag <3

Idag firar jag & Fredrik 1 år :)

Allt har gått väldigt fort kan man säga, här sitter vi me hus & en bebis på väg redan, men det är ödet som gjort att det blivit så & jag älskar det.. Jag är så lycklig me Fredrik, kan inte beskriva det me ord. Han är verkligen den bästa som finns. Skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan han. Vi längtar så mkt tills våran bebis kommer, men nu är det bara 3 veckor kvar =)

I morse när jag vaknade så hade Fredrik skrivit en jätte gullig lapp till mig på köksbordet & så låg det två presenter där =) gaah han är så söt & underbar ! Längtar tills  han kommer hem =)

Ikväll ska vi åka iväg nånstans & gå & hitta på nått kul & så ska vi gå & äta på någon mysig restaurang :)

Igår var verkligen en skit dag, men idag är det en bra dag !

Jag älskar dig Fredrik!


Trött!!!

Fy fan vad trött jag är på allt gnäll & tjat från folk. Trodde verkligen att mina vänner skulle vara mer förstående, men där hade jag ju jävligt fel. Jag har setat hemma i nio månader nu & mått skit, för min gradivitet har varit långt ifrån mysig som folk kan tycka att det är. Den har varit ett rent HELVETE & jag är jävligt trött på det nu, så därför är jag inte trevlig & social längre. Jag orkar helt enkelt inte bry mig om nånting annat än min familj just nu. Men dom som inte kan acceptera det kan gå, tråkigt men sant för jag kan inte ändra på mig just nu. Jag kommer bli den gamla janet igen efter förlossningen & jag förstår att ni inte kan vänta på det , men då är det bara att dra , jag vet iaf att dom som förstår & fortfarande finns kvar det är dom som är mina riktiga vänner, så valet är erat. Är så grymt trött på allt skit snack hela tiden också, jag vet att ni även pratar om mig när jag inte är där. Men jag bryr mig inte ett skit, för jag har världens bästa pojkvän & en underbar bebis på väg så jag klarar mig!!!!!!!!!!!


neej usch vad less jag är, LÅT MIG VARA ISTÄLLET OM DET INTE PASSAR!




26 December

Jaa nu är det inte så långt kvar till vårat beräknade förlossningsdatum. Börjar bli väldigt trött på att vara gravid nu faktiskt, har så grymt ont hela tiden, kan knappt gå längre =( Men men det är väl bara att bita ihop. Alla säger att dom hoppas att jag ska gå över tiden till  januari, jo visst det är väl det bästa för barnet kanske, men för mig som sitter här uppsväld med ständig värk är det inte lika roligt. Jag hoppas verkligen inte att jag går över tiden. Men det är sånt som visar sig.. På onsdag ska jag på MVC igen, hoppas jag får svar på proverna då.

Jag har mina små syskon på besök nu också, dom sitter & spelar tv spel nu som vanligt ;) Dom ska sova här i natt för mamma & pappa firar bröllopsdag idag så jag ska tvinga mig upp i morgon & skjutsa dom till skolan. Vi har nyss ätit pannkakor & nu ska dom snart bada sen äre godnatt för dom :)

Älskling är & jobbar som vanligt =/ saknar han så mkt när han är borta, känner mig ensamst i världen, har verkligen bara han känns det som. Men han är den bästa så jag klarar mig :)

Neej nu ska jag göra lite nytta ... hejdå

RSS 2.0