Värsta dagen ever ..

Kan man lugnt säga, vaknade i morse med jordens värsta "mensvärk" har haft ont precis hela dagen till & från. På eftermiddan blev det allt värre & blev hur illamående som helst, fick inte ens behålla det jag tvingade i mig att äta. Ringde upp till förlossningen & pratade lite me dom, gud vilka underbara människor, dom kan verkligen få en att lugna sig när man är orolig & nervös, dom sa iaf att eftersom jag bor så nära så kan jag stanna hemma så länge jag orkar, tills jag inte står ut längre. Men om det blev värre & att jag inte kan sova i natt så måste jag komma in. Här har jag gått & tjatat om att jag vill att den ska komma ut, men när man väl står där & undrar om det är värkar eller inte så vill man inte längre? Konstigt , men jag går ju in i vecka 37 i morgon så dom sa att det inte var någon fara om bebisen vill ut nu. Men jag hoppas faktiskt innerst inne att den stannar i magen ett tag till, visst vill jag inget hellre än att få träffa våran lilla bebis men nån vecka till kan den vänta tycker jag.. Men dom sa att det kunde luras flera gånger innan det verkligen är på riktigt. Men denna värk gör mig galen, gaah vill inte ens veta hur det kommer kännas när det är på RIKTIGT! Men men har alla andra klarat det så gör då fan jag det också.. Jag hoppas bara att våran älskade lilla varelse är välskapt & frisk & mår bra! Jag längtar ... Nu ska jag värma vetepåsen igen och krypa ner i sängen & försöka sova lite till ... God natt ..


Längtar ..

Sitter hemma nu & väntar på att mina småsyskon ska komma hit, ska ha dom nån timme medan mamma & pappa är på nå möte. Har fixat lite här hemma idag, satt upp röda bollar som lyser jätte fint i vardagsrummet, lite tidigt men kunde inte hålla mig :) Jag längtar jätte mkt tills man kan julpynta hela huset, jag älskar december månad, den är så mysig .. På tisdag ska jag & Fredrik åka till Borlänge & Falun & handla julpynt, julklappar & massa mat så vi har allt det klart. Jag blir bara tröttare & tröttare nu så måste passa på medan jag orkar, för sen blir det nog bara att ta det så lugnt det går till bebisen kommer. Har haft så ont nu ända sen i fredags så jag börjar bli lite orolig till & med =( Ska nog ringa i morgon om det inte blir bättre .. Jag hoppas verkligen inte att det är det jag börjar misstänka, men det skulle ju vara typiskt min otur, men men det löser sig & blir nog bra ändå :) Är ju bara fem veckor kvar nu =) Vi längtar så mkt efter våran bebis att det känns som tiden står helt stilla nu .. Neej nu ska jag fixa lite till här hemma innan barnen kommer, sen ska jag nog åka bort till Johanna en sväng & hälsa på & ikväll blir det ett varmt bad & bara en massa mys me en film eller nått :)


Mys

Kom nyss hem från badhuset, jag & Fredrik har varit & simmat lite, men idag gick det inge bra alls, gjorde så grymt ont =/ men men det var ändå skönt att få röra lite på sig.. I morgon tänkte jag försöka ta mig en liten promenad om det går. Börjar ju närma sig nu så vill verkligen få upp konditionen lite, föda barn är ju som att springa ett maratonlopp så det kan ju behövas :) Har kommit in i sån där jobbig period igen nu så jag är jätte ledsen hela tiden & känner mig ensamast i världen utan anledning, skumt men det vänder väl snart igen, hoppas jag.. Längtar så mkt efter våran lilla skrutt, är i vecka 33 nu iaf :) neej nu ska vi mysa ner oss i soffan & se en film som vi har hyrt & äta lite ostbågar me vitlöksdipp & så julmust såklart :)

RSS 2.0