Gott nytt år..

... alla kära vänner :)

Julen har varit alldeles underbar, kunde inte bli bättre. Våran son har även hunnit fylla 1 år så vi  har firat honom massor. Tack allihopa för alla julklappar & presenter. Tror inte det finns nån 1 åring som har så mkt leksaker som Ludvig, han skulle behöva ett större rum nu eller om inte ett till rum ;) Men han är jätte tacksam & nöjd & leker me allt han fått, en hit var ju även tältet han fick av tant Hanna ;) han älskar att krypa in & gömma sig där, & mysa :) Men han tycker om alla sina leksaker & han börjar bli så himla stor, shit vad mkt han har lärt sig nu på slutet, nu idag har han även gått en hel del, han släpper helt själv nu & går några steg utan att vi måste tjata på han & locka han =) Så nu går han nog helt om bara nån dag tror jag :) Han har fått en eldriven fyrhjuling av sin pappa (såklart) i födelsedags present & vi tänkte att den kan han ju inte använda fören i sommar, men tro om vi blev chockade när vi satte han på hjulingen & ungen trycker ner gasen & åker iväg som om han inte gjort nå annat :) haha han är inte klok på en fläck den där ungen ;) Det ända han har svårt för är att styra men det lär väl inte stå på det heller .. Neej nu har jag nog skrytit klart  för idag , men ni som har egna barn vet ju hur stolt & lycklig man blir när ens barn visar sina framsteg :)

I morgon bär det av till Rättvik för att fira nyår tillsammans me en massa vänner, tre rätters middag & grejer (inte illa för en gravid kvinna) jag är jämt hungrig :)

Neej nu ska jag göra mig en äggmacka & en kopp varm choklad, sen blir det sova :)

Herrå


Mysdag ..

Har nyss ätit frukost helt ensam, Fredrik har åkt iväg för att träna skoter & Ludvig sover fortfarande. Idag ska jag & Ludvig ha en riktig mysdag här hemma, kanske att det blir en lång promenad sen om det vill sluta snöa :)
Senare när pappan kommer hem kanske vi ska åka & hälsa på ett par vänner som fått en bebis ;)
Ikväll blir det nog en riktig myskväll här hemma tror jag :)

Våran lilla tomtenisse ;)


älskling...

... jag är så lycklig me dig


Världens bästa födelsedag idag :)

Min älskling kom hem me en jätte fin bukett me röda rosor & två ringar ;) Så nu är vi förlovade :)

Nu ska vi åka till rättvik för lite bowling & en mysig middag ;) Sen åker vi hem igen & rår om varandra hela kvällen .. åhhh jag är så lycklig :)

Jag älskar min familj mest av allt i hela världen ..




Skruttunge ..



Våran busunge ;) Han är ju så underbar & så himla söööt :)


Nu sitter jag här & kikar lite på tv, Ludvig sover & Pappan jobbar..
Ska snart ta mig en dusch sen blir det sängen. Ska upp tidigt i morgon för jag & mamma ska åka iväg på en riktig shopping dag :) Ska bli så kul att få en heldag me mamsen, Ludde & Fredrik lämnar jag hemma så att dom får lite tid för sig själva också, blir en hel del bus då kan jag tänka mig  ;)

På lördag fyller jag år & då ska jag & älskling till rättvik & bowla lite & så ska vi ut & äta en mysig middag tillsammans helt själva, var så länge sen & det ska bli så mysigt :)
Ludvig ska vara & leka lite hos sin farfar medans =)

Herrå

Dra mig baklänges ..

Vart ska detta sluta?? Var på MVC nyss & jag har redan gått upp 6 kilo?? Hallå jag har halva graviditeten kvar & det är på slutet man går upp mest?? Fast jag börjar faktiskt bli bra fet det ser jag ju till & med själv & värre kommer det bli eftersom att jag vägrar tänka på vad jag stoppar i  mig & när & hur mkt när jag är gravid.. Finns inte en chans. Jag tar det efteråt istället, får kämpa bort allt då.. Var ju inga problem förra gången så det går ju den här gången också såklart! Dessutom så har jag ju redan hittat mannen i mitt liv & han älskar mig ändå ;) haha

Annars rullar allt på som vanligt här  hemma, Ludvig pratar mer & mer & lär sig nya ord hela tiden .. Men han går inte än, han är inte ett dugg intresserad av det heller, han kan gå en massa steg men han vill inge mer sen, han har ju så bråttom jämt så att stå still & koncentrera sig på att gå iväg är ingen höjdare för han när det går så mkt fortare att krypa, så det kommer nog ta ett bra tag till eftersom han verkar ha lagt det helt & hållet på hyllan nu. Aja det kommer när det kommer :) Han är ju så duktig på en massa andra saker =)

Neej nu ska jag busa lite me Ludde sen ska vi nog åka & hälsa på Mamma/Mormor en sväng..

herrrå


Julskinka..

Det blev julskinka på mackan i morse, gjorde klart den igår, såå gott :) Den kommer nog vara slut innan jul men som tur är så kommer mamma & pappa hit me en helt ny på julafton, vi ska fira hemma hos oss i år, vi vill att Ludvig ska få vara hemma sin första julalfton :)

Har inte haft tid att blogga sen vi kom hem från kryssningen men vi hade iaf helt underbar roligt & mysigt tillsammans :) Det måste vi göra om älskling.. Saknade Ludvig en hel massa  bara men det är ju bara nyttigt att vara ifrån varandra lite. Men när vi hämtade honom på lördag kväll så fick me oss en sjuk pojke hem =/ Han är jätte snorig & hostig & så har han haft "ögoninflamation" tror vi, det varar ur båda ögonen  iaf .. Vi har inte varit ut på tre dagar nu så vi håller på & blir minst sagt galna både jag & Ludvig, han har inte vaknat än så får se  hur han mår när han vaknar om vi åtminstonde kan dra barnvagnen nere på mora några vändor så vi får se lite folk iaf.. Jaa jag har en sömntuta till son :)

Neej nu ska jag plocka lite innan jag ska väcka ludde ..

herrå


Ultraljudet ..

Jaa idag var vi på ultraljud & allt såg jätte bra ut :) Hon trodde att det var en flicka men vi får ju säkert svar på den frågan om en månad på vårat 3D4D ultraljud ;)

Nu har jag nyss nattat Ludde & ska snart äta varma mackor.
I morgon åker vi på kryssning, ska äta julbord & sånt , ska bli riktigt skönt att få komma iväg lite ;)
Men jag gruvar mig att vara ifrån Ludvig =/ Vi kommer ju hem på lördag kväll igen & ska hämta han då men ändå så är jag såhär fjantig, har till & med gråtit en skvätt idag bara för det =/ Jag har aldrig haft såhär svårt att lämna bort han en natt förrut, kanske är gravid hormoner som spökar också? ;) Aja det går nog bra, han älskar ju sin mormor & morfar & sina små morbröder så han kommer ha det jätte bra =)

Neej nu ska jag mysa ner mig i soffan..

Herrå

RSS 2.0