Fullt upp..

Jaa nu har vi många projekt på gång i den här familjen så jag hinner inte blogga så mkt. Vi håller på & lägger in nytt golv i hela huset & så målar vi om badrummet, eftersom vi inte orkar riva ut allt nu & göra om det helt som det var tänkt. Vi tyckte det skulle vara roligare att måla garaget & lägga in nytt golv i hela huset först, men det duger ett tag till bara vi målat det :) Så snart är det fint här hemma, ska bara måla om lite möbler och sånt också :) Men en sak kan jag ju säga att jag begriper inte hur fan man kan vilja vara målare för det är då fan det tråkigaste som finns tycker jag ..

I morgon ska jag jobba, sen är jag ledig i tre dagar, sen jobbar jag fem dagar sen åker våran lilla familj på semester till Strömstad, :) Gud vad jag längtar, det ska bli så grymt mysigt :)

På tisdag ska Ludde sova hos sin farmor, & då ska jag & Fredrik till Rättvik på Classic car week & slarva lite :)

God natt ..

Matlagning..

Håller på med ett storkok med barnmat att frysa in åt Ludde, den har varit slut ett tag så vi har fått lov att ge honom burkmat vilket är det värsta jag vet, man har ju inte en aning om vad det är för skit i dom där burkarna & jag vill gärna veta exakt vad det är jag stoppar i min son, burk ger vi enbart om vi ska åka nånstans & det inte passar att ta med våran hemmagjorda mat. aja sån är jag , nog om det :)

Idag har jag & Fredrik & Ludvig varit nere på Mora & shoppat lite, jag hittade som vanligt inte så mkt, men Fredrik fick med sig en hel kasse hem, han behöver lite nya kläder ..

Nu ska vi äta grillat, sen efter det ska jag & Ludvig ta oss ett kvällsbad & efter det ska Ludvig krypa ner i sängen & sova, & jag & Fredrik ska ha myskväll, han har hyrt en skräckis ;)

I morgon ska jag jobba 11-17 .


Far & son, mina pojkar :)


Länge sen..

Jaa nu var det länge sen jag skrev.. Har inte haft tid helt enkelt, jag jobbar för fullt, men idag är jag ledig.. Vi ska åka till rättvik på tisdagskul idag tror jag & kika lite..

Här rullar allt på som vanligt & Ludvig lär sig nya saker varje dag :) Nu sitter han helt själv också, det har han gjort ett bra tag men vet inte om jag skrivit det här? Han vill aldrig ligga längre sen han lärde sig det =) Vi har fått lov att sänka ner spjälsängen i botten nu också för i den kan man hitta han hur som helst så det står nog inte på fören han reser sig i den.. Igår när jag & Ludvig låg i sängen & myste så tog han sin lilla hand & plocka ur nappen & sa pappa som om han aldrig sagt nå annat :D Jag vet inte om det var en "lyckoträff" eller om han verkligen sa det, men det lät så naturligt & som om han verkligen menade det :) Men det känns lite väl tidigt, eller?? Men man smälter ju verkligen & blir så stolt & glad ändå :) Fast det hade ju såklart varit bättre om han sa mamma :) haha nej då ..

Snart ska vi börja grejja lite i huset också, det har ju legat på hyllan sen vi fick ludde, men nu ska vi iaf lägga in nytt golv i hela huset & så ska vi lägga klinkers i källan :)

neej nu ska jag ta & snygga till mig lite ..
Herråå


Lördagsmys..

Ikväll blir det mys för hela slanten, är  hemma själv me Ludvig, pappan har åkt till västerås på powerbigmeet så han kommer väl hem i natt/morgon ;) Jag & Ludvig ska iaf bada ikväll & sen mysa lite i soffan, sen blir det nog en film i sängen när ludde ska sova för i natt vill jag att han sover bredvid mig ;) Finns inge mysigare så man får väl passa på när pappan är borta, för när han är  hemma & vi har ludde mellan oss så duger minsann inte mamma utan då rullar han ihop sig under fredriks arm så nära det går :) han är ju såå sööööt.

Idag har jag träffat min bror lite, har inte träffat han på flera månader, han bor ju i skåne så det blir inte alltför ofta tyvärr :(

neej nu ska jag busa lite me ludde..
ha en bra dag.. herråå

.. Ett halvår ..

Har varken tid eller lust att blogga så mkt nu, är ju så härligt väder så vi är mest ute på dagarna.. Igår var vi i Blge & badade på aquanova, Ludvig älskar verkligen att bada han får aldrig nog =) Inte ett dugg rädd för vatten , han dyker under & simmar som en fisk :) Jätte kul tycker han .. 

Nu är våran lilla prins ett halvår också.. Tiden går så fort, han har börjat "prata" som bara den nu också, inte bara ljud utan nu är det  prat =) så roligt..

Jag har börjat jobba nu också så det är jätte skönt .. Är så underbart att ha min karl hemma =) Han jobbar ju så himla mkt annars men nu är han pappa ledig..  Saknar ju såklart Ludde på dagarna men jag jobbar inte så mkt & inte så långa pass så det funkar skit bra..

Nu ska vi snart åka & handla lite, det blir tacos & massa mys ikväll :) Spela lite kort på altan kanske :)

herråå...

RSS 2.0