Världens bästa ..

Tack världens bästa mamma/mormor för allt idag :)


.. jag måste nog vara sveriges sämsta bloggare men tiden & orken räcker inte riktigt till ibland. Men livet här hemma i Färnäs rullar väl på som vanligt, Ludvig springer runt & busar hela dagarna & han har lärt sig så himla mkt nytt på slutet så ni som inte träffat han på ett tag kommer nog inte känna igen han :) Det blir verkligen bara roligare & roligare för varje dag & han är en jävel på att hitta på bus ;) Gömma saker är han expert på & det är nog lite av en hobby för varje gång så kommer han springandes & skrattar ;) Han är verkligen störtskön våran fina kille :)

Magen växer så det knakar & jag mår fortfarande bra, har lite foglossningar & börjar bli hemskt trött igen men det är inget att gnälla över med tanke på vad man får för det sen :) Vi har beställt tapeter nu till hennes rum som vi ska göra i ordning, det kommer bli så fint ;) Rosa rosa rosa :)

Ska nog åka & köpa barnvagnen snart också men ett litet tag till ska  jag försöka vänta men det kliar ju i fingrarna på mig. Måste beställa ny soffa också men det är ju så himla svårt, jag vet inte riktigt vad jag vill ha än. Är ju hel snyggt me divan soffor men det dom tillverkar knappt såna längre för att dom blir förstörda så fort så nu har dom börjat me en annan slags modell med lång pall till istället, vilket också är väldigt fint men vet ju inte ändå vad jag vill ha :) aja får se, ingen panik men är så trött på våra soffor nu så jag ska ha en ny..

Nu sover lillfisen & jag ska snart börja skära grönsaker så jag slipper göra det ikväll, vi ska äta Tacos & mysa till en bra film ikväll :)

Herrå

Undra vem som har roligast här hemma me allt bus, pappan eller sonen? ;)


Kommentarer
Postat av: Ellan

Hej igen!

Låter bra det att han är bättre:)

Kram

2010-02-10 @ 11:51:23
URL: http://gruddmamman.blogspot.com
Postat av: Lisa

ja de tycker jag med..

ska vi boka in en dag nästa vecka?

kramar.

2010-02-11 @ 12:04:34
URL: http://fliza83.blogg.se/
Postat av: Lisa

ja måndag är vi helt lediga.. tisdag och onsdag efter 14.. så säg du :) kraaam!

2010-02-12 @ 09:00:43
URL: http://fliza83.blogg.se/
Postat av: johanna

sötpojkar!

2010-02-13 @ 08:41:48
URL: http://jas0n.blogg.se/
Postat av: Lisa

ja absolut :) bara att höra av sig!! kramar.

2010-02-13 @ 09:04:16
URL: http://fliza83.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0