Vecka 19

Jaa nu är jag i vecka 19, shit vad fort tiden går, på torsdag ska vi på ultraljud ;) Hoppas att allt ser bra ut! Jag mår iaf toppen vilket jag inte gjorde me Ludvig så det är skönt. Med han så spydde jag varje dag till vecka 21 & då när det äntligen slutade så kom fruktansvärda foglossningar så jag blev sjukskriven & hemskt elak :) Men den här gången spydde jag bara ca 1 gång i veckan fram till vecka 12 & har varit hemskt trött men annars mår jag toppen & har gjort hela tiden, nu på senaste tiden har jag börjat känna av lite foglossningar bara men inte alls som me Ludde så vi får verkligen hoppas att det inte blir värre än så :) Jag ska ju inte ropa hej innan jag kommit över backen :)

Tänkte bjuda på ett par bilder från vecka 18.
Ni får ha överseende me mina gigantiska bristningar som jag fick i förlossningen me Ludvig!
Men tro mig dom har sett värre ut ;)
                                        

Första sprutan avklarad.

Ludvig var jätte duktig idag, det gick hur bra som helst. Han fick sin lilla spruta i benet & än så länge verkar han inte ha ont, jag fick ju ont direkt så han kanske klarar sig. Nu ligger han & sover middag. Idag blir vi nog bara hemma & inväntar febern som jag antar kommer komma åt Ludde, han har ju alltid fått feber förrut, men har vi riktigt tur så kanske han slipper det me. Men vi har iaf laddat upp me piggelin här hemma eftersom att han varken vill äta eller dricka när han är dålig. Men piggelin det går alltid ner & då får han ju iaf i sig vätska & socker :)

Om Ludvig inte får ont & inte blir dålig så ska vi iaf åka till Blge & bada i morgon me min små kusiner, ska bli roligt :)

Ikväll jobbar pappan så jag & Ludde får mysa för oss själva här hemma.

Herrå

Skit jobbigt ..

I morgon ska vi vaccinera Ludvig, jag tycker det är skit jobbigt men det är ju ett måste. Jag tar hellre den risken att han blir sjuk eller får nått slags "men" av vaccinet än att han dör i svininfluensan. Dessutom så är ju anledningen till att dom varit skeptiska mot att vaccinera små barn är för att man inte vet om dom är allergiska mot ägg eller inte, men det vet vi att Ludvig inte är för han har ätit jätte mkt ägg & han älskar det .. Jag vet att jag tagit rätt beslut med tanke på att det bara blir värre & värre me spridningen & bara fler & fler dödsfall ..
Vi är iaf på den säkra sidan nu. Det är ju alltid sånt här stå hej & skit snack när det händer nått sånt här.. Sen tror jag mer på utbildade läkare än rädda förvirrade människor! Så morgon dagen blir nog bara lugn & hemma mys ifall Ludde får feber & så ..


Vaccineras ..


Nu var det bra länge sen vi var på lekkompaniet, är nog dags nu igen snart, Ludvig älskar det :)


Ludvig lär sig nya saker hela tiden :) Nu släpper han taget själv & sträcker upp armarna i luften allt  han kan för att verkligen visa oss att han är så duktig så han kan stå själv :) Sen varje gång han ramlar eller tappar nått så skrattar han & sägen pang :) haha han är ju så rolig :) Längtar till helgen då ska mina två små kusiner sova hos oss & så ska vi åka & bada i Blge :) Ludvig är så lycklig i vattnet ..


Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, åter står att se hur jag mår,  jag ska nämligen vaccinera mig kl 11 idag, jag har äntligen betämt att det är det ända rätta, jag måste ju även tänka på Ludvigs bästa inte bara bebisens.. Dessutom så tror jag inte att dom skulle vaccinera alla gravida om det hade varit så farligt, det är alltid sån här uppståndelse när det är något nytt, visst det är snabbt framtaget men jag tror iaf att det är bäst.. Det är ju bättre än att jag blir sjuk & dör för då finns varken jag eller bebis kvar vilket fall .. Man ska inte lyssna & tro på allas snack jämt :) Men vi får väl se om vi överlever!

herrå

Två steg..

Idag har jag & Ludvig varit ute i våmhus & hälsat på Luddes gudfar & hans mamma, vi fikade lite & hade jätte trevligt, Daniel följde med ut dit också så det var jätte kul att få träffa han lite också ..

Nu ska jag & Ludvig snart ta ett varmt bad :)

Sen hände det ju faktiskt något jätte stort här hemma idag, Ludvig tog två steg helt SJÄLV. Han är så fantastiskt duktig, fast han tyckte det var bra läskigt tror jag ;) ååå nu står det nog inte på fören han går skulle jag tro :)
Ens barns första steg går inte att beskriva vilken lycka det rusar upp inom en, shit :) Synd att pappan missade det, stackarn måste jobba jämt :(

Neej nu ska jag busa vidare me Ludvig..

Herrå


Besluts ångest ..

Jag har fortfarande sån grym besluts ångest när det gäller det här vaccinet.. Hur fan ska jag göra?? :( Finns ju både för & nackdelar & jag tycker det finns lika mkt av varje.. Fan så svårt, jag trodde ett tag att jag hade bestämt mig för att inte ta det, men nu så dör fler & fler av svin influensan & två kompisar till mig har fått svin influensan nu så det känns som det är så himla nära & så stor risk att jag kommer att få det annars. Jag är ju i riskzonen.. =/ Men jag vill inte för barnets skull, det är ju så himla nytt & man vet så lite om det, men samtidigt så vill jag ju inte att mina barn ska bli utan mamma heller =/ Jag har en tid den 17 november så det känns som det börjar dra ihop sig & att jag måste bestämma mig snart!!!aja nu till nått helt annat & mkt roligare ;)
Den 3 december ska vi på ett vanligt ultraljud här i mora som jag längtar så himla mkt till, men något som jag längtar ännu mera till är den 5 januari då vi ska åka till östermalm i sthlm & göra ett 2D/3D/4D Ultraljud, ska bli så himla magiskt att få se allt i minsta detalj & få se hur bebisen ser ut på riktigt ;) Och så ska vi ta reda på vad det är för kön också eftersom att dom kan se exakt där & inte kan ha fel :) Jag längtar så himla himla mkt! Det kommer vara värt varenda krona :)


Neej nu ska jag krypa ner i sängen & försöka sluta tänka på allt som snurrar i mitt huvud just nu & sova..
Herrå

RSS 2.0