Hinner inte med..

Shit vad tiden går fort, & Ludvig lär sig så himla snabbt, det började med att han ställde sig upp i spjälsängen för ett tag sen, men nu ställer han sig upp överallt helt plötsligt?? Det är skit kul men samtidigt jätte jobbigt för han ramlar & slår sig hela tiden för nu har han helt plötsligt fått för sig att han kan gå också =/ & det kan han INTE.. Han håller i sig & går runt bordet & så går han me sin gåvagn men rätt vad det är så släpper han taget & tror att han kan gå utan, tokstollen ;) Så nu går det inte att lämna han en sekund, måste vara på min vakt precis hela tiden.. Men det lär väl inte stå på fören han går , det skulle inte förvåna mig, hans balans är kass nu men så fort som han lärt sig allt annat så lär väl balansen komma vilken dag som helt också.. Man blir  helt chockad, vart är min lilla bebis??? herregud vad stor han börjar bli ..

aja nu ska jag faktiskt gå & lägga mig, är jätte trött, Ludvig & Fredrik sover redan ;)

godnatt


Lördag..

Härligt för nu är pappan ledig i två dagar ;)

Igår hade jag myskväll me min lillebror, vi åt massa godis & chips & kollade på film, det var efterlängtat, länge sen han var hos oss nu..

I natt har Ludvig sovit hela natten så nu börjar han bli frisk, skönt som bara den :) Nu ska vi snart koka ägg & göra i ordning frukost & sen väcka pappan ;) Senare ikväll blir det bio med älsklingen, Ludvig ska bara hos sin mormor & morfar medans ;) Skönt att få göra nånting själva ibland..

I morgon fyller ju Fredrik år så då är det kalas här hemma sen på kvällen blir det bugg ;)

haa en bra helg mina vänner. herrå


Ludde saknar sin kompis Molly...



Tröttsyndrom..

om det finns nån sån sjukdom har nog jag fått den tror jag.. Älskade lilla Ludvig har blivit sjuk också,  han snorar som bara den & sover inte alls på nätterna pga snor & täppa, ingenting hjälper åt han heller =/ & fredrik jobbar så man är ju själv me han på nätterna också så man är ganska mör kan jag ju säga, shit jag fattar inte hur fan jag orkade i TVÅ MÅNADER när han hade kolik??? Nu pallar jag ju knappt några nätter, jag tror minsann att  man blivit bra bortskämd ;) Men men det finns dom som har det värre & den det är mest synd om är ju lilla Ludde, hoppas han kryar på sig snart :)

I morgon ska jag & Ludde ha en riktig inne dag så han får vila upp sig lite.. På Lördag ska  jag & älskling på bio medan Mamma & Pappa har Ludde lite ;) Sen på Söndag fyller Fredrik år så då blir det kalas här, & på kvällen ska vi på våran buggkurs igen, skit kul .. Fredrik har fått sin present av mig & Ludde redan, han fick en högtryckstvätt som han alltid velat ha, fy fan vilka dyra jävla saker, men men det är han värd :)

Neej nu ska jag gå & krypa ner bredvid en ledsen Ludde,  han är hemskt kramsjuk & mammig när han är sjuk..

Heej dååå

Fredagsmys ..

Jag & Ludvig myser i soffan, Fredrik är & håller på med lastbilen. Han jobbar hela helgen stackarn.. Nu ska vi snart se på Idol sen efter det ska jag & Ludde bada sen blir det sängen, för lillskrutten iaf ..



Men nu har jag iaf varit rökfri över två veckor, de ni :)

RSS 2.0