Varning för ett jävligt gnälligt & otrevligt inlägg!!

Var på Mvc i morse & den här gången så låg den dumma ungen HELT på tvären. Alltså vad är det för fel på henne??? Hon har legat olika varje jäkla vecka nu!!! Förra veckan låg hon me huvudet neråt men nu har hon helt plötsligt lagt sig på tvären igen & det ska i princip vara omöjligt för henne att kunna vända sig & fara runt som hon gör nu  men hon har tydligen jätte mkt plats verkar det som!!! Så i morgon måste vi åka till Falun & göra ett vändningsförsök & om det inte går så blir det kjejsarsnitt & det var det enda jag absolut inte ville!!! Jag har varit fullkomligt livrädd för att det ska bli det, jag vill ju hem till min son direkt, jag har inte tid att ligga på nå sjukhus :(  Men förhoppningsvis så går det att vända på henne så jag får föda vanligt, men känns som att om jag åker hem så hinner hon väl vända sig igen iaf.. Just nu är jag en riktigt bitter fitta & hemskt negativ till allt som har me det här att göra & jag är inställd på det värsta.. aja får väl se hur det går!!! Men jag hoppas att dom lyckas vända  henne & kanske till & med kan vara så vänliga att sätta igång mig eftersom att vi har tio mil dit & hon lever sitt eget liv där inne & vänder på sig hela tiden så man inte kommer dit sen me verkar & så har vänt sig igen, så man måste göra akut snitt.. Har inte gått upp i vikt på flera veckor heller & nu hade jag till & med gått ner 1 kg så det verkar ju som att hon är redo iaf, plus att hon vart jätte stressad av de lilla dom kände & klämde idag så nu vill jag ha ut den här damen som ni kanske förstår. Orkar inte gå hemma & vara orolig & rädd varje dag längre :( Vill bli den där glada & pigga mamman igen, inte den där gnälliga & trötta som bara sover så fort hon får chansen.

Så nu har jag skrivit av mig lite & ni behöver som sagt var inte tycka synd om mig för det gör jag så bra själv! Tack & hej

Vecka 38

Oj vad fort tiden går.. Nu är det dags att göra gipsmagen också, bara jag orkar, det är ju så grymt jobbigt.. Men men det är det lätt värt :)

Har inte lagt ut bilder på magen på ett bra tag, men det beror mkt på att jag mår sjukt dåligt av hur den ser ut nu, det är faktiskt helt ärligt det värsta jag har sett i hela mitt liv, herregud vad bristningar jag har, det kan inte finnas någon som haft värre, det rekordet står nog jag för helt ensam.. Men men det är ju tur att dom blir ljusare sen men en hel del ska nog tas bort sen, jag är ju liksom bara 21 år & vill ju gärna inte se ut såhär resten av livet.. Men jag ska slänga in alla bilder på facebook på magen senare, men jag VARNAR VERKLIGEN KÄNSLIGA TITTARE! Det är skrämmande..

Lillfisen i den här familjen är väldigt sjuk också, han har spytt sen i fredags & mår verkligen pyton stackarn, fattar inte när han ska bli frisk, har varit på sjukhuset i lördags men snart lär vi väl få lov att åka till falun =/ det är bara skinn & ben av min stackars grabb nu, han var ju inte direkt stor innan heller så =/ Jag tycker så jäkla synd om han, man känner sig så jävla maktlös som mamma när man bara kan sitta bredvid & titta på när han ligger & lider =/ neej fy fan, nu måste det bli ett slut på det här.. Jag som tycker magsjuka är  hemskt, det är ju fan som en fis i rymden om man jämför me det som stackars ludde får gå igenom nu ., usch ..

Neej nu ska jag krypa ner bredvid min sjukling igen & mysa & klia han på ryggen, det är det bästa han vet, (brås på far sin)

haa det så trevligt alla mina vänner ni som kan i det fina vädret, när Ludde är frisk igen så lär det väl stå som spön i backen men men jag är inte bitter!!

RSS 2.0