Städmani..

Min sambo säger att jag lider av städmani? Satt & funderade ett tag & kom fram till att han har nog fan rätt, shit jag stor städar varje dag nästan? Så fort jag ser ett dammkorn så riktigt kryper det i mig, varje morgon sätter jag igång & börjar städa för att kunna njuta av resten av dagen, annars sitter jag verkligen & lider & känner mig helt värdelös, måste ha nånting me graviditeten att göra för såhär har jag aldrig varit förrut, en sak till som jag verkligen fått mani på & som absolut inte är bra, är att jag bara MÅSTE borsta tänderna tusen gånger om dagen, vilket har lett till att jag nu fått tandköttsinflamation, det är galet!! Vad fan har hänt me mig??? Det skrämmer mig nästan lite, bara jag inte skadar mitt stackars barn i magen me allt mitt slit hela dagarna. Men hon verkar då må bra än så länge ;)

Är i vecka 30 nu, shit bara 10 veckor kvar. Det har verkligen gått grymt fort!

Och min älskade underbara son som jag älskar mest av allt i hela världen är dock inte mammas bästa vän just nu. Han gör verkligen ALLT för att driva mig till vansinne från morgon till kväll. Allt han vet att han absolut inte får göra, det gör han & han skriker & pratar & slåss & kastar & beter sig allmänt illa hela tiden! Trotsperiod nr 2. Men jag ska bita ihop & stå på mig & kämpa mig igenom den här perioden också, han ska ju börja på dagis 1 mars också så då får han väl lite mer stimulans & så kanske :)

Neej nu ska jag äta lite lunch, herrå ..

Världens bästa ..

Tack världens bästa mamma/mormor för allt idag :)


.. jag måste nog vara sveriges sämsta bloggare men tiden & orken räcker inte riktigt till ibland. Men livet här hemma i Färnäs rullar väl på som vanligt, Ludvig springer runt & busar hela dagarna & han har lärt sig så himla mkt nytt på slutet så ni som inte träffat han på ett tag kommer nog inte känna igen han :) Det blir verkligen bara roligare & roligare för varje dag & han är en jävel på att hitta på bus ;) Gömma saker är han expert på & det är nog lite av en hobby för varje gång så kommer han springandes & skrattar ;) Han är verkligen störtskön våran fina kille :)

Magen växer så det knakar & jag mår fortfarande bra, har lite foglossningar & börjar bli hemskt trött igen men det är inget att gnälla över med tanke på vad man får för det sen :) Vi har beställt tapeter nu till hennes rum som vi ska göra i ordning, det kommer bli så fint ;) Rosa rosa rosa :)

Ska nog åka & köpa barnvagnen snart också men ett litet tag till ska  jag försöka vänta men det kliar ju i fingrarna på mig. Måste beställa ny soffa också men det är ju så himla svårt, jag vet inte riktigt vad jag vill ha än. Är ju hel snyggt me divan soffor men det dom tillverkar knappt såna längre för att dom blir förstörda så fort så nu har dom börjat me en annan slags modell med lång pall till istället, vilket också är väldigt fint men vet ju inte ändå vad jag vill ha :) aja får se, ingen panik men är så trött på våra soffor nu så jag ska ha en ny..

Nu sover lillfisen & jag ska snart börja skära grönsaker så jag slipper göra det ikväll, vi ska äta Tacos & mysa till en bra film ikväll :)

Herrå

Undra vem som har roligast här hemma me allt bus, pappan eller sonen? ;)


RSS 2.0