Fredagsmys ..

Jaa ikväll blir det fredagsmys fast jag & Ludvig får vara själva, Fredrik jobbar stackarn =/

Jag & Ludvig har precis badat i nästan en timme så nu ser vi ut som russin båda två ;) Pappan sover än eftersom att han ska jobba i natt. Elin kommer snart hit & ska leka me Ludvig nån timme för jag & Fredrik ska på MVC.

Vad vi ska hitta på idag har jag inte en aning om? Märks väl vad dagen har att bjuda på :)

I morgon ska vi iaf städa källan & åka på soptippen, kanske blir en snabb tripp till Biltema också, får se hur det blir!

Neej nu ska jag slänga i mig lite frukost innan det är dags att åka..


                                       


Vecka 25

Jaa nu är jag i vecka 25, helt otroligt vad fort det går. Hinner inte alls med, men man har ju fullt upp den här gången också me en liten 1 åring som far runt överallt ;)

Men guuud så stor Ludvig börjar bli nu, jag vet inte vart våran bebis tog vägen? ;) Igår lärde han sig säga mormor också, så nu kan han 9 st ord som han vet innebörden av.. :)

Sitter & väntar på att jag ska få lunch nu, Fredrik ska göra korvstroganoff & ris till mig, så gottt ;) Ikväll blir det nog en fläskfile till middag, var så himla länge sen & blev så sugen på det!

Igår fick jag en jätte lååång sovmorgon & inte nog me det så fick jag frukost på sängen av mina underbara pojkar också ;)

Skriver mer sen, har en Ludvig som inte vill somna , han skulle ha sovit middag för länge sen..

Herrå

Hejja Pappa!

Igår åkte Fredrik till östersund för skotertävling & kommer inte hem fören i morgon! guuud vad vi saknar honom, hur kan det bli så tomt? :)

Men jag fick iaf nattsällskap av min älskade lillebror, han vela sova här & inte kan man tacka nej till det när man är ensam, vi hade en riktig mykväll här igår me en massa gott som vanligt ;) Körstin var även här & höll oss sällskap, vi pladdrade på som vanligt om allt möjligt & helt plötsligt var klockan 1, tiden går fort när man har roligt :)

I morse vaknade Ludvig kl 10  me 39graders feber =/ Stackarn. Så vi får hålla oss inne idag, skulle egentligen på kalas till Ludvigs faster men vill inte gå ut me Ludvig när han har feber!

Får se vad man ska hitta på ikväll då? Kanske Körstin kommer hit igen? :) Hoppas...

I morgon kommer iaf pappan hem igen & då ska vii pussa & krama ihjäl honom ;) Vi hejjar för fullt på honom här hemma & håller tummarna på att han är bäst :)


Herrå


Helt magiskt ..

Jag kan verkligen rekommendera 3D/4D ultraljud för er som inte redan gjort det! Det var så jävla grymt så det går inte att beskriva, man kunde verkligen se allt, det var en liten tjej därinne & hon var så jäkla söt. Det känns så himla underbart att vi fick som vi ville, en av varje ;) Det var då inge tvivel om att det var en flicka iaf :) Jag ångrar så grymt mkt att jag inte gjorde detta me Ludvig  men men det är ju försent nu. Man fick en massa bilder utskrivet både färg & svartvita plus en skiva me typ 90 bilder på & en dvd me hela undersökningen inspelad :) Så himla roligt att ha kvar till lilla Vilma sen..

Idag har vi varit i Sälen & badat på experium, vilket jag blev väldigt  besviken på, svindyrt & inte alls lika kul som i Borlänge! Men men nu har man iaf varit där =) Ikväll blir det myskväll me Tacos & en bra film.. ;)


Ludvig går för fullt nu men han kryper fortfarande mest eftersom att det går mkt snabbare, han har så otroligt bråttom jämt ;)


RSS 2.0