Janet i ett nötskal...

Jaa nu är det nog dags att börja hålla sig inne tills lillflickan kommit ut så jag kan bli relativt normal i hjärnan igen.

Jag & Ludvig var inne & handlade på ica maxi tidigt i morse, när vi sen kom ut satte jag in Ludde i bilen & gick sedan bort för att lämna kundvagnen, sen öppnar jag en bil dörr & hoppar in, precis innan jag ska smälla igen dörren hör jag någon som ropar hallå hallåå hallååå & skriker det där är min bil, öhh what?? Till min stora förvåning så ser jag att min son sitter & tittar på mig genom fönstret i bilen bredvid.. Jag kastade mig ur bilen bad om ursäkt & förklarade lite snabbt att vi köpt ny bil igår kväll & att det absolut inte var meningen, han svarar i full skratt att jaa det var ju samma färg iaf, alltså fy faan vad jag skämdes, jag trodde jag skulle dö alltså, och min stackars son??? Vad tänkte han när han ser sin mamma hoppa in i en annan bil & sätter sig??? herregud, jag hoppas han glömmer bort det snabbt på dagis idag stackarn. Neej nu ska jag nog hålla mig inne, jag blir bara knäppare & knäppare ju längre in i graviditeten jag kommer. Men är ju i vecka 34 nu så det är ju inte så jätte långt kvar som tur är..

Men jag måste iaf säga tack till min underbara sambo & son att ni står ut me mig! Jag begriper inte hur ni orkar ;) Älskar er mest av allt på denna jord & jag är så glad att jag har er..


Uppe me tuppen..

Vaknade halv sju idag & kunde inte somna om.. Ludvig & Fredrik sover som stockar.. :)

Var ett bra tag sen jag skrev här nu men har haft fullt upp me min städmani bland annat & så har Ludvig börjat på dagis.. Han trivs som fisken i vattnet & oftast vill han inte ens följa me mig hem när jag ska hämta hem honom.. Personalen är helt underbar & allt verkar jätte bra där! Nu hoppas jag bara att han kan gå kvar, han går mellan halv nio & halv tolv varje dag nu, men jag vill ha honom mellan nio & två i tre dagar i veckan istället, iaf när jag får "vilma" sen. Dom skulle ha nått möte om det idag så får vi väl se om jag får eller ej, är tydligen nån rektor som bestämmer det! Annars måste jag säga upp platsen & han honom hemma vilket jag tycker är skit tråkigt för hans skull eftersom att han tycker det är så himla kul att få träffa andra barn & leka. Men det funkar inte för mig att åka fram & tillbaka för tre timmar när jag har ett spädbarn som jag ska amma & som sover hela tiden. Men vi får hålla tummarna på att jag får som jag vill :)

Idag vette tusan vad man ska hitta på, ska skjutsa Ludvig till dagis om ett tag sen ska jag hem & äta frukost me Fredrik för sen åker han! Han ska åka till Piteå idag för det är sm-final i morgon som han kom me i :) Synd att jag inte kan vara me & hejja på han men jag orkar verkligen inte sitta & åka till piteå & sen har jag lite separations ångest från min son så vill inte lämna bort han, räcker me timmarna på dagis ;)

Jag har iaf nästan gått 33 hela veckor me magen nu så det är bara sju kvar.. Börjar bli lite nervös över en massa saker =/ Var mkt lättare förra gången för då visste man ju inte vad det är man ska gå igenom. Fy fan säger jag vad ont det gör!!! Men men det går nog fint den här gången också :)

Neej nu ska jag väcka min son..

Herrå

RSS 2.0