Äntligen

Nu är Fredrik ledig tre dagar i rad, hela helgen ;) guuud vad skönt det ska bli. Jag hatar att sova själv.. Igår kväll var vi & stor handlade så nu har vi mat så vi klarar oss ett bra tag =) Det är skönt. I morgon kväll ska vi på 30 års kalas hos Daniel, det ska bli roligt har inte träffat han på jätte länge.. Så idag måste vi ut & försöka hitta en present? Vi är alltid ute i så god tid, eller inte .. Vad kan man köpa?? Aja får komma på nått bra. Idag kom Fredrik hem & åt sin matlåda han hade varit på siljans sågen & lossat, så nu ska jag följa me han till rättvik & byta =) Så tråkigt att sitta här hemma så .. Sen kanske det blir & simma ikväll? Får se vad som händer ...

Julmust

jaa först var det cola & nu äre julmust som bebis vill ha om man nu får skylla på den :) känns bättre då iaf =) Idag har jag inte gjort mkt alls som jag egentligen skulle behöva. Har setat hemma hos Jossa & druckit the & pratat massa. Känns jätte kul att ha nån att prata me om bebis, nån som verkligen förstår =) Shit vad fint dom hade hemma, deras bebis rum var jätte gulligt, kommer nog bli kanon fint när det är klart ;) Ska städa lite här så jag törs ta hem henne hit sen :D Sitter & väntar på att älskling ska komma hem & laga mat, börjar faktiskt bli hungrig nu, känns dumt att han ska behöva laga som jobbat men ska han  ha korvstroganof så får han ta & göra det :) Neej nu ska jag försöka göra lite nytta här & så får vi se vad man ska hitta på ikväll ?


God morgon

Shit vad jag har börjat sova länge igen, ett tag var jag hur morgonpigg som helst & somna jätte tidigt på kvällarna, men nej nu har jag blivit mitt gamla jag på den fronten, NATTUGGLA ;) Men det gör inte så mkt när man ändå inte jobbar, guuud vad trist det är att bara gå hemma själv hela dagarna, längtar tills våran bebis kommer ut så har man iaf nån att spendera all tid med :) Börjar bli jobbigt me det mesta nu, men det är ju bara tio veckor kvar nu så det är bara att bita ihop :) Idag ska jag försöka städa lite här & ta reda på resten av tvätten, sen ska jag till Jossa en sväng & fika & snacka lite skit, sen blire hem igen & så lär det väl vara dags för middag. Idag ville Fredrik ha korvstroganof & ris men det är jag så dålig på så han får laga maten idag när han kommer hem stackarn :) Se om vi kanske ska simma lite ikväll igen, eller om det får vänta till i morgon, sånt som visar sig. Neej nu ska jag göra lite nytta& äta frukost :)

Hösten

Även om jag tycker att hösten är ganska mysig så är den verkligem deprimerande också. Usch vad dåligt jag har mått ett tag, men nu börjar det vända igen & jag börjar må bättre.  Har mest sovit på slutet så därför jag inte varit så social & hört av mig eller ens svarat när folk har ringt mig. Men som sagt har inte mått så bra. Men nu börjar det vända igen & tur är väl det, speciellt för min älskade Fredrik som får stå ut me mitt hemska humör när jag mår som sämst =/ Beundrar verkligen den människan för att han orkar, han är så underbar, gör verkligen allt för mig hela tiden & sliter som ett djur för att jag ska vara glad & må bra, skulle aldrig klara mig utan han. Ikväll har vi varit & simmat & nu ska vi äta kvällsfika sen ska ska vi krypa ner i sängen & mysa me en film :) God natt ..


RSS 2.0