Sovmorgon ..

Jaa idag fick jag sovmorgon, Fredrik gick upp me Ludvig i morse, skönt :) Ludvig sov hela natten i natt igen så det var himla skönt =) Idag har vi en hel del att göra innan vi ska till mamma & pappa på middag ..

Nu ska jag snart färga håret & så ska jag försöka få i mig lite frukost, det där me frukost är inte min grej men  man måste ju ..

Neej nu lär jag göra lite nytta ..
Ha en trevlig valborg mina vänner, för det ska vi ha :)

Mys ..

Nu har jag & älskling ätit chinamat & myst framför tvn :) Ska snart sova, en ny dag i morgon med en massa som måste fixas innan kvällen ..
Godnatt ..

4 Månader ..

Idag blir våran lilla guldklimp 4 månader. Tiden bara rinner iväg & det går så fort. Han lär sig nya saker varje dag & nu kan han sitta helt själv utan stöd bara han vill :) Men det är små korta stunder sen tippar han åt sidan men det blir bara bättre & bättre :) Äter mat gör han också för fulla muggar , han tycker bättre om mat än ersättning :)

Den här dagen  har gått super fort =/ Hann inte med allt jag vela göra idag, men men. Vi har iaf städat hela källaren & varit på soptippen med en hel släpvagn full med skit. Jag fattar inte varför man sparar på allt ? Sen har vi handlat en massa, bla kläder som Ludvig ska ha på dopdagen & en bitring för här är det nog tänder på gång =/

I morgon ska vi grilla oxfile hemma hos min mamma & pappa & så ska vi mysa lite där sen gå till en majbrasa i kråkberg nere vid vattnet där, det är så himla mysigt & fint .. Får se om vi sover kvar hos mamma & pappa också eller om vi åker hem...

Nu håller Fredrik på & skruvar med sin bil & jag & Ludvig ska snart hoppa ner i badkaret ;) Sen när Fredrik är klar & kommer in så ska vi åka & handla kinamat, man måste passa på & mysa medan han är ledig ;)

Ha en bra kväll hönni ..

Tack...

Johanna för att du hjälper mig me min blogg, & gör den så fin :)
Nu ska jag bli bättre på att blogga & försöka göra det varje dag, känns roligare när den inte är så tråkig längre =)
Var jätte trevligt att få umgås lite me dig också ..

Neej nu ska jag krypa ner i sängen ..
god natt ..

jag hatar

när Fredrik jobbar kväll.. Det är så tråkigt & tomt utan han & ingen som håller om mig när jag går & lägger mig :(
Men men jag har iaf myst jätte mkt med min lilla Ludde ikväll men nu har han nyss somnat för kvällen så nu är det tråkigt :( Men det är ju bara två dagar som älskling ska jobba nu sen är han ju ledig några dagar så det ska jag väl stå ut me :)

Här har det hänt mkt sen sist.. Ludvig växer så det knakar & lär sig nya saker varje dag, han äter en riktig portion med mat nu på dagarna också så nu har han börjat sova hela nätter så det är grymt skönt..

I helgen har vi hållt på ute på gården för fullt så nu är det lite finare här :) Men det är mkt kvar som ska göras, när man har hus så blir man minsann aldrig klar :) Sen har vi varit & hjälpt Ludvigs farmor att flytta också, dom har byggt hus, shit vad fint det blev.. Vi ska också bygga hus nån gång i framtiden när man vet vart  man vill bo resten av livet & sånt :)

Satt & kollade på kort idag på när Ludvig var nyfödd, shit jag kan inte minnas att han var så liten, blev nästan sugen på en till nu på en gång ;) haha neeej lite till får nog Ludde vänta på sitt lillasyskon :) Men allt för länge vill jag inte ha mellan mina barn.. Tycker det är mkt mysigare med bara nått år mellan så dom har lite mer nytta av varann :)

På valborg ska vi nog mysa me en middag & gå till nån mysig brasa tillsammans me mina föräldrar & små syskon & bara vara.. Ska bli roligt för Ludvig älskar ju att se nya saker & är så nyfiken av sig :)

På lördag ska älskling tävla i Gesunda så vi blir väl där hela dagen, fast jag vet inte om Ludvig ska följa me den här gången, är så jävla mkt fyllon där varje år så vet inte om jag vill ha me han =/ Vi får väl se hur de blir, annars får han vara hos sin mormor & morfar :)

Neej nu ska jag mysa ner mig i sängen me en film ..

RSS 2.0