Tisdag..

Idag har jag & Ludvig varit nere på mora me min mamma & shoppat lite. Vi käkade lunch på kaffestugan vilket inte var ett dugg trevligt med tanke på att det satt en psykopat bredvid oss & predikade om vaccinet mot svininfluensan, om hur jävla livsfarligt det är att vaccinera sig & att det är en som har hittat på det här vaccinet för att han vill utrota alla människor, alltså hur jävla sjuk får man bli??? Visst det kanske inte är jätte nyttigt me det här vaccinet men det är ju bättre än att få svininfluensan & dö såklart. Hade inte jag varit gravid så hade iaf inte jag tvekat.. Men men det finns ju verkligen folk till allt.

Efter att vi släppt av mamma hemma så åkte jag & Ludvig på öppna förskolan & lekte där några timmar. Efter det mötte vi upp pappan på Icamaxi & handlade lite till kvällen, vi ska äta hemma gjord plankstek & kika på en rysare ;) En riktig myskväll helt enkelt..

herrå

Söndag ..

Idag har jag haft jätte ont i svanken, typ som mens värk fast värre =/ vette tusan men nu har det äntligen gått över.. Jag hoppas inte det kommer tillbaka, vill ju så gärna gå på buggen ikväll me min älskling ;)

Jag & Ludvig har bara tagit det lugnt idag & myst i soffan & lekt lite.. Är ju så himla trist väder.. Men snart kommer Fredrik hem så då kanske vi hittar på nått :)

Jag har sån himla besluts ångest om jag ska vaccinera mig mot svininfluensan eller inte, dom rekommenderar ju att man ska göra det om man är gravid för vi är tydligen i riskzonen, men jag vet inte hur jag ska göra?? Är ju så pass nytt .. =/ Har fått en tid för det iaf men vet inte om jag ska gå dit eller inte .. vi får väl se hur jag gör..

Neej nu ska jag roa Ludde lite ..

Herrå

Fredagsmys ..

Idag har jag & Ludvig haft en riktig hemmadag. Vi har busat & lekt & sovit mellan varven. Ludvig är inte riktigt pigg stackarn =/ Snor snor snor..

Ska snart hoppa ner i badet me Ludvig tänkte jag sen blire mys i soffan framför idol :)

älskar min familj mest av allt..

herrå


Storebror ..

Om allt går som det ska så ska Ludvig blir storebror i början av maj. Känns förbannat tidigt att gå ut me det redan, men det syns redan väldigt mkt. Jag visste att man skulle vara större andra gången & att allt skulle börja mkt tidigare, men inte att man skulle vara såhär stor redan??? Plus att jag är trött på att ljuga för folk som undrar. Och eftersom att det är mitt andra barn så ser jag ingen anledning till att hålla det hemligt längre, även om det går åt pipan me alltihop så kommer ju folk att få reda på det iaf, eftersom att jag är en sån som måste prata om det för att kunna gå vidare.. Så nu vet ni iaf & jag hoppas ni är glada för våran skull :)


Vecka 13

Bebis

Bebisen är 6,5 till 7,8 cm lång och väger 14 till 20 g. Bebisen är ungefär lika stor som en persika och växer snabbt.

Stressa inte för mycket, din bebis bebis kan känna av om du är stressad. Männskliga drag, ögon och öron kommer på sin rätta plats.

 




 

Du

Prova att känna din livmoder ungefär 10 cm nedanför din navel. Du kan jämföra känslan av en mjukboll.

Brösten förändras och din midja syns troligen inte längre. Nu är det färdigt med att gå i tighta fodral ett tag, annars så trycks bebisens lilla krypin ihop.


Måndag ..


Våran busunge :)

Idag har vi varit på öpnna förskolan & lekt av oss lite, sen har jag & Ludvig sovit & myst en hel del idag också, lite tvätt har vi också hunnit me. Nu ska jag snart krypa ner i sängen & kika på film, Ludvig sover & Fredrik jobbar!

Herråå


Älskade barn ..

Länge sen jag skrev nu men det är fullt upp här hemma. Ludvig han utvecklas så grymt fort & lär sig nya saker varje dag! Vi tror här hemma att han garanterat kommer att gå innan jul, han vill så gärna det är bara lite mod som fattas ;) Men vem vet vi kan ha tvärfel också :)

Idag ska vi på öppna förskolan bara Ludvig har vaknat efter sin tupplur, han älskar att träffa andra barn & leka :)

Har nyss knåpat ihop lite julklappar & julkort till släkt & vänner så det är klart iaf, skönt att vara ute i god tid :) sen ska man ju handla en massa åt lillfisen så skönt att inte ha alla kvar!

Neej nu ska jag spika upp lite kort på väggen som jag ramat in & hoppas på att inte Ludde vaknar ;)

Herrrå


RSS 2.0