Myspys Klubben..

Jaa det är nog vi det :)

Ludvig ålar omkring på golvet & hittar på allt bus man bara kan ;) Såna saker han vet att han inte får ha & såna ställen han vet att han inte får riva på är dom bästa vet ni :)

Och nu mina vänner så har äntligen Ludvigs tänder börjat kika fram, iaf en men han har jätte ont i munnen mellan varven så jag tror att det är fler på väg, men en liten spets har iaf kommit upp & det är vi så glada för här så han snart slipper plågas mera. Åt Ludvig har det ju hållt på sen han var 5 månader & krånglat hit & dit fram & tillbaka, han har haft det riktigt jobbigt, men nu är det ju snart över :)

En riktigt AllanBallan har han blivit också, shit vilken pajas, han ska då ha allas uppmärksamhet vart vi än kommer & han lyckas verkligen charma varenda en :) Han har till & med börjat fejk garva :) haha

Ikväll blir det riktig mys kväll me en massa gott, Fredrik har nyss tänt hundra ljus här inne också, han kan bara han vill ;) Sen ska vi nog beställa hem lite kinamat, är så sugen på det ..

Jag & Ludde i Stömstad :)


Fisketur ..

Kom nyss hem från en jätte mysig fisketur med Fredrik & två av mina bröder, massa skratt & bus blev det :)

Nu ska vi kika på film, sen blire att sova, MEN jag måste bara skriva att våran son är så fantastiskt duktig på allt & nu säger han både Mamma & Pappa, tro det eller ej men så är det :) Han har sagt Pappa i en månad ungefär men nu kom äntligen Mamma också ;) ååå han är så underbar & bäst våran lilla skrutt :)

herrrå


Underbar dag..

Vilket fint väder vi fick idag :) Fast det märks att det redan blivit höst för nån vidare värme är det inte ute..

Idag blir det bara massa bus me min son, han är så otroligt rolig att leka me nu, han skrattar hela tiden, jag blir som ett barn själv :)

I eftermiddag ska jag & Fredrik åka & fiska lite så då får Ludvig vara hos sin morfar :) Sen ikväll ska vi ha myspys här hemma för Fredrik är ju ledig :) Så vi ska nog hyra en film eller två & äta lite gott :)

... Min älskade älskade vän,  jag tänker på dig varje sekund & jag mår så dåligt för din skull, världen är så grymt orättvis. Jag finns här för dig dygnet runt ...

herrå

Myspys ...

Idag har jag storstädat hela huset & tvättat en hel del så nu är det fint här igen :)

Jag & Ludvig har en riktig myspys dag här hemma, vi busar & myser för fullt & tänker inte gå utan för dörren idag, vi ska snart bada lite..

Idag kröp Ludvig en liten bit ;) Han kan bara han vill, men han är  lite feg, han vet att det gör ont om man ramlar :)

Neej nu ska jag tappa upp ett varmt bad.

Herrå

Mamma ledig..

Jaa nu är jag mamma ledig igen så nu kanske jag får lite mer tid över åt att blogga.. Har varit väldigt kass på det på sistonde..

Idag ska jag & Ludvig bara vara hemma & mysa, vi var ut på en riktig långpromenad i morse & det var så trist & grått väder så vi håller oss nog inne resten av dagen. Jag skulle behöva försöka komma i kapp me tvätten & städning också.. Man skulle haft personal till sånt ;)

Snart åker pappa Fredrik och jobbar, så vi blir hemma själva ikväll/natt.. Men det ska bli helt underbart att få vara hemma & pyssla om  min son & hemmet ett tag nu..

Neej nu ska jag pussa lite på min karl innan han åker ;)

Herrå


Mammas & pappas charmtroll ;)

RSS 2.0