Glad midsommar..

Typiskt svenskt midsommar väder idag iaf :) haha är så less på vädret så jag kan inte ens tjura längre :)

I eftermiddag ska vi hem till mina föräldrar & äta lite gott & bara mysa :) I morgon ska Ludvig sova hos sin mormor & morfar, så då tänkte jag & Fredrik att vi skulle passa på att gå ut, men för min del får det gärna bli finare väder då.. Aja vi får väl se vad som händer..

Nu är gaddarna på väg på våran lilla Ludde, usch jag lider verkligen me han, han har så grymt ont hela tiden =/ Jag hoppas verkligen att dom kommer upp snart så han slipper det där.. Men det kan ju tydligen ta jätte lång tid.. Den 29 juni är Ludvig redan 6 månader, ett halvår!!! Helt sjukt vad fort det går.. Och han lär sig nya knep & nya saker varje dag =) Han är så duktig.. Som mamma blir man så stolt för minsta lilla, även om det bara är ett nytt ljud som kommer fram :)

Neej nu ska jag fixa lite här hemma..
Ha en bra dag/kväll ... herrråå

Gnällmajja..

Jag hatar det här vädret! Det går ju fan inte att gå ut när man har en liten kille på 5månader, när regnet bara öser ner... Blir fan galen.. Men men har iaf städat hela huset idag & nu håller jag på att tvättar sofforna, eller ja tyget såklart.. Jag låg nyss & vilade lite me Ludvig, han sover fortfarande, bara han vaknar så ska vi pallra oss ut i bilen & åka & köpa en fläskfile till kvällens middag & sen ska vi nog hyra en film också, finns det så mkt annat att göra me det här vädret??

.. Sen måste jag bara gnälla lite till, finns en sak som irriterar mig nå så fruktansvärt me en person, tänker inte hänga ut nå namn här, men hon frågar alltid om vi ska ses & just vid det ögonblicket så kanske jag gör något annat så då svarar jag att jag hör av mig om en halvtimme/timme när jag är klar så kan vi ses då. Men då helt plötsligt så får man till svar att då kan hon inte för hon ska iväg på nå annat?? Det är så nästan varje gång bara för att jag inte kan ses på stört?? Om jag hade kunnat på en gång då, hur länge hade hon då tänkt att vi ska ses?? en kvart eller halvtimme?? Eftersom att hon skulle iväg sen?? Jag fattar inte ??? Det retar mig så in i bomben.. Men men jag orkar inte bry mig längre, jag kanske ska börja göra likadant`? då kommer vi aldrig mer ses.. aja whatever...

Förlåt men nu är jag på surhumör, kanske vaknat på fel sida? Vad vet jag, en sak vet jag iaf & det är att jag saknar min karl, men han kommer ju snart hem & ska ha myskväll me oss..

Hejdå!!!!!


Gåstol...

Idag har Ludvig fått en jätte fin gåstol av sin mormor :) Han fullkomligt älskar den , helt överlycklig när han får springa runt i den..

Idag har vi en riktig mysdag här hemma jag & Ludde.. Pappan & min lillebror Sebastian är ute & åker lastbil... Ikväll när älskling kommer hem ska vi se en film & äta kinamat :)

Vi saknar solen :(




Världens snällaste unge..

I Onsdags drog jag & Fredrik & lilla Ludvig till Karlstad för att gå på Ikea, handlade lite grejer till gillestugan som vi tänkte vi skulle göra i ordning snart.. Var även in på en jätte stor leksaksaffär, där vi köpte en liten babypool till Ludde & lite leksaker.. I Torsdags så åkte vi till Blge för att Fredrik skulle mappa sin bil, vilket inte gick så bra, det bara krånglade så vi blev där hela dagen, på hem vägen åkte vi genom falun & stannade & åt på grekiskt ;) Sen handlade vi även en massa på CityGross.. Jag kan inte fatta hur Ludvig kan vara så snäll, två dagar i rad som vi bara åkt runt & blivit en massa bil åkande & spring i affärer & han har inte sagt ett ord. Han har varit hur nöjd & glad som helst.. Är så stolt över våran lilla guldklimp, snällare unge går nog inte att hitta =) Han är glad jämt, det måste komma från hans mor :) haha eller inte.. Neej det är nog pappa Fredriks humör han fått , vilket vi tackar gudarna för :)

Idag ska vi nog ner på mora en sväng, har lite mer jag måste fixa me =/ Ska handla sånt som jag glömde handla igår (som vanligt).

... jag tror att Ludvig har börjat fått de där "nattskräck" som det kallas =/ Han kan vakna mitt i natten & gallskrika 10-20 minuter & man får ingen kontakt med honom & de går inte att trösta honom :( När han väl lugnat ner sig så somnar han om direkt, eller om han ens varit vaken vet jag ju ej```?? aja ni som har egna barn förstår nog hur dåligt jag mår över det , hur hemskt det är att inte kunna hjälpa sitt eget barn :( Men vi får väl hoppas att det går över..

Neej nu ropar Ludvig :)


Skruttunge..

I natt har våran lilla skruttunge sovit i våran säng igen. Jag tror han har på känn när jag ska gå & lägga mig för då piper  han & blir lite ledsen & han vet nog att hans mamma smälter direkt & låter han sova mellan oss ;) Men det gör inge för det är ju så mysigt när han ligger mellan oss & snusar & snarkar ;)

.. jag blir gaaaalen på det här jäkla vädret =/ Varför ska det vara så trist? jag fattar inte vad det är för sommar vi har i sverige ..

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, Pappan är iaf ledig idag & i morgon så det är skönt att ha honom hemma lite.. Ska kanske pallra mig iväg & handla lite, måste köpa ett parasoll till Luddes vagn också, (om vi nu får nån sol).

Fick mina skattepengar igår också ;) Trodde aldrig jag skulle få så mkt :) Nästan tio tusen, tack tack :)

Neej nu ska jag ta mig en smörgås & en kopp the..

Ha en bra dag, ni som kan i detta väder..

Skruttunge :)

Myskväll ..

Idag har jag jobbat lite , det var riktigt skönt & skit roligt att få jobba.. Shit vad skönt det ska bli att slippa gå hemma.. Jag älskar självklart att vara me min lilla Ludvig men det ska ändå bli skönt att få ut & jobba lite.. Och att få ha min karl HEMMA, helt underbart, han jobbar ju jämt annars..
Sen var vi & handlade lite mer kläder till Ludvig, så fina så :)

Ikväll blir det myskväll me familjen, plus att gudfar kom nu också, vi ska grilla lite & så ;)
Nu är det äntligen helg, så senare ikväll ska jag äta mina EFTERLÄNGTADE ostbågar me vitlöksdipp :) Det måste vara det godaste som finns ;)

Neej nu ska jag pyssla om ludde lite innan han ska sova ..

ha en trevlig kväll.. herrrå

Sömntuta..

Mitt lilla hjärta ligger och sover middag nu :)

När han vaknar ska jag ge han lite lunch sen ska vi ner på stan & shoppa lite sommarkläder till honom. Nu får vi lov att köpa storlek 74, han kan fortfarande ha 68 men inte länge till, han har börjat använda 74 lite nu. Kan inte förstå hur fort det går? Kan ni tänka er att min lilla plutt har blivit så stor??

Han ligger fortfarande under på viktkurvan men det är inte så mkt, & han är så lång för sin ålder så det beror nog på det att han drar iväg så in i bomben på längden istället..
Vi har börjat me välling för ett tag sedan för dom  tyckte det på bvc men jag ska pröva & köpa hem ersättning igen & köra me de i en vecka till & se hur han blir då..
Jag känner inte igen min son riktigt sen vi börja me välling, jag upplever att han får ont i magen av det, & tappar matlusten helt för vanlig mat & så har han inte sovit en enda hel natt sen dess? knepigt men jag ska pröva & se om det blir bättre igen me ersättning annars så får jag lov att ringa till bvc så en läkare får ta sig en titt..

Neej nu ska jag fixa ordning lite innan plutten vaknar..


Promenad..

Sitter & väntar på Fredrik sen ska vi ta en långpromenad :)
Han är så duktig & bantar tycker jag =) Önskar jag också klarade det men icke sa nicke.

Men jag har iaf inte ätit en endaste godis bit & inte druckigt en droppe annat än vatten på två dagar nu & det kan jag ju säga är rekord för att vara jag :) Det går bättre än jag trodde faktiskt, sist gick det ju inge vidare men nu hade jag ju verkligen bestämt mig så det handlar nog om den rätta viljan bara :) Har lite huvudvärk bara men det går nog över om nån dag hoppas jag ..

Neej nu ska jag leka lite me Ludde innan Fredrik kommer :)
Herrråå

Massa bus ..

Idag har jag & Ludvig busat i en timme i streck, han tjöt av skratt :) Han är så underbar, sen blev han helt utmattad & somnade stackarn ;)

Har nyss dammsugit & nu ska jag ta & tvätta lite..

Jag gav upp cambridge för jag kan inte svälja de där skiten, har provat alla smaker nu men det går inte..
Så jag ska köra me mina situps & promenader & sluta me allt jäkla godis & läsk på veckorna så ordnar
det nog upp sig, just nu kör jag GI, får se hur länge jag kör me de, för jag vill inte gå ner så mkt i vikt så
börjar jag rasa då lär jag lägga ner de också,  men eftersom att jag har varit så otroligt sockerberoende så räcker
det nog att bara sluta me de skulle jag tro.. Jag vet ingen som dricker så mkt läsk som mig & äter så mkt godis på veckorna som jag gör, så det är ju helt otroligt att jag inte är större ändå.. Men nu är det slut på det. :)

Jag säger inte att jag är FET som folk verkar tro att jag tycker, men jag vill ha tillbaka min gamla kropp, är det så konstigt?

Störande..

Jag & Fredrik har börjat me cambridge kuren, men jag får nog tyvärr lov att sluta =( Jag får inte i mig allt & spyr upp det nästan varje gång & då funkar det inte eftersom att man måste få i sig precis allt .. Jag fattar inte varför jag har blivit så känslig, trodde först att jag var gravid eftersom att jag spyr av minsta lilla, jag tål inte ens lukter längre. Men jag var inte gravid så nu finns det väl bara en sak kvar, min blodsjukdom kanske är tillbaka =( Fan om det är så, det är ett rent  helvete.. Men men jag ska ta & åka upp nån dag & kolla upp det..
Ska försöka ikväll igen att ta en shake & går det inte så får jag lov att ge upp.
Men då ska jag köra stenhårt me GI istället ...
Det är ju inte vikten jag vill bli av me utan midjan/magen.
Gör 100 situps om dagen & ute & går långa promenader & då gav mamma mig ett tips
att man ska dra in magen när man är ute & går så det kör  jag me :)
Jag är så trött på att se mig i den här kroppen , så nu ska det bli ändring :)

Sen när jag blivit av me mitt sockerberoende är det bara den här förbannade rökningen kvar!
Men vi tar en sak i taget nu ..

Nu ska jag gå & väcka min lilla Ludde för vi måste åka & besikta husvagnen ..
herrååå


RSS 2.0